Ετοιμάζονται για τη νίκη παραμονής

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Με στόχο να τριτώσει το καλό φέτος κόντρα στη Δόξα, συνεχίζει η Καρμιώτισσα την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου στο Μακάρειο. Όλοι στη λεμεσιανή ομάδα γνωρίζουν πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Όμως, η ομάδα του Λιάσου Λουκά κατάφερε να κερδίσει και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και θα πάνε στη Λευκωσία, για να το επαναλάβουν και να πάρουν το τρίποντο. Ένα τρίποντο το οποίο θα φέρει την ομάδα μια ανάσα από την παραμονή της στην κατηγορία.

Στην ομάδα της Καρμιώτισσας υπάρχει πολύ καλό κλίμα

και αισιοδοξία ότι η ομάδα των Πολεμιδιών θα είναι και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα αν συμβεί αυτό θα συνεχίσει να έχει σαν έδρα της τη Λάρνακα.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» έχει τονίσει στους παίκτες του τη σημασία της επερχόμενης αναμέτρησης και τους είπε ότι είναι κρίμα να χαθεί η σκληρή δουλειά και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα μέχρι τώρα. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Κύπριο τεχνικό.

Πλην του Μανογιάν, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους και πανέτοιμοι, για να πάρουν την πιο σημαντική νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα