Ετήσιο συνεδρίο του european association απο το CIM

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διοργάνωση ενός ακόμη κορυφαίου ακαδημαϊκό Συνέδριου στην Κύπρο. Συγκεκριμένα στις 26-27 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία το ετήσιο συνέδριο του EADL, Ξενοδοχείο Χίλτον. Είναι μεγάλη τιμή για την Κύπρο που ένας Οργανισμός παγκόσμιας εμβέλειας έχει αποδεχθεί την πρόσκληση του CIM

για συν διοργάνωση του ετήσιου Συνέδριου στην Λευκωσία.

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος για την Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση (EADL), είναι ένας διεθνής οργανισμός που αποτελείται από σχολεία, ιδρύματα και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης με αποστολή την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η αποστολή του EADL είναι να εκπροσωπεί όλα τα Ιδρύματα που προσφέρουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Το EADL αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας και της αποδοχής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για να εξασφαλιστεί το μέγιστο όφελος για τους μαθητές. Το EADL παρέχει στα μέλη του ένα φόρουμ για την ανοικτή συζήτηση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως μάθηση και την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών. Ιδρύθηκε το 2000 και έχει μέλη σε πέραν των 20 χωρών. Το CIM είναι το μοναδικό μέλος από την Κύπρο.

Το CIM συμπληρώνει το 2016 αισίως 38 χρόνια πρωτοπορίας στην Ανώτατη εκπαίδευση στην Κύπρο. Το Cyprus Institute of Marketing ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στην Λευκωσία και από το 1984 λειτουργεί και στην Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία. Είναι το πρώτο Κυπριακό Business School και μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έχει καταξιωθεί ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα της Κύπρου με διεθνείς συνεργασίες και αναγνωρίσεις.

Η διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου προάγει τους στόχους της κυβέρνησης για να καταστεί η Κύπρος περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθύνεστε http://www.eadl.org/.

Keywords
Τυχαία Θέματα