Ετήσιο συνέδριο διαχείρισης περιουσίας από την One plus

Στις 5 Απριλίου 2017 η εταιρεία One Plus Capital Ltd (OPC) φιλοξένησε την ετήσια εκδήλωση Διαχείρισης Περιουσίας για πελάτες της και επενδυτικό κοινό, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την εκδήλωση κάλυψαν τις τρέχουσες τάσεις στις παγκόσμιες επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένων μετοχών (equities), σταθερού εισοδήματος, αμοιβαίων κεφαλαίων και

εναλλακτικών επενδύσεων.

Επίσης αναθεωρήθηκαν και αξιολογήθηκαν θέματα γύρω από το σημερινό παγκόσμιο οικονομικό χώρο καθώς και επενδυτικές ευκαιρίες στην παγκόσμια οικονομία.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Δρ Γιώργος Θεοχαρίδης, καθηγητής του CIIM, ανάλυσε τα βασικά χαρακτηριστικά των παγκόσμιων οικονομιών, τα οποία πρέπει να εξετάσουν οι επενδυτές σε σχέση με αναμενόμενες βραχυπρόθεσμες προσδοκίες.

Έγινε επίσης παρουσίαση από τον πρόεδρο της OPC, Γιώργο Φιλιππίδη, κατά την οποία δόθηκε μια γενική εικόνα των κύριων επενδυτικών υπηρεσιών της OPC και τον τρόπο με τον οποίο οι σχετικές υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν και να διευκολύνουν τους επενδυτές ώστε να πάρουν τις πιο σωστές και ενημερωμένες αποφάσεις.

Ειδική αναφορά έγινε στο ρόλο των ταμείων προνοίας και την σύσταση του οριζόντιου Ταμείου Προνοίας πολλαπλών εργοδοτών One Life Partners (OLP) που τίθεται στην διάθεση εργοδοτών και εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα. Το Ταμείο Προνοίας OLP, την διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει η OPC, προσφέρει διάφορες επιλογές από παγκόσμια διαφοροποιημένες επενδυτικές στρατηγικές για τα μέλη του Ταμείου, αναλόγως των προσδοκιών τους και το επίπεδο ρίσκου στο οποίο επιθυμούν να εκτεθούν, για να καλύψουν τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους.

Σημείωση προς τους συντάκτες

Η One Plus Capital Ltd (OPC) είναι μια Κυπριακή εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2009 και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (αρ. άδειας 111/10). Αποτελείται από 15 επαγγελματίες που φροντίζουν για τις επενδυτικές ανάγκες των πελατών, ιδιωτών και εταιρειών. Οι υπηρεσίες της OPC παρέχονται σε πελάτες που εδρεύουν ή/και δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Βασικές υπηρεσίες της OPC περιλαμβάνουν τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, υπηρεσίες ενεργούς διαχείρισης χρηματιστηριακών συναλλαγών παγκοσμίως, επενδυτικές συμβουλές, υπηρεσίες επιμέλειας και φύλαξης, επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια όπως και εναλλακτικές επενδύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα