«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα στη Λεμεσό

Μια συγκλονιστική Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κέρδισε στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών την Ομόνοια με 3-1 σετ και την έπιασε στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα συνέχισε από εκεί που έμεινε στο τέλος του 2016 και τη νίκη της επί της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-0. Η Ομόνοια προβλημάτισε

και δέχθηκε την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ μπήκε με το αριστερό στο 2017.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΜΟΝΟΙΑ 3-1 25-19, 22-25, 25-23, 25-15

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου παρουσιάστηκαν ανώτεροι στο πρώτο σετ και το «καθάρισαν» με 25-19 και προηγήθηκαν με 1-0, απέναντι σε μια Ομόνοια που προβλημάτισε. Σε υψηλά επίπεδα έφθασε η ποιότητα του δεύτερου σετ αφού οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να το κατακτήσουν. Τελικά, η Ομόνοια κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει το σετ με 22-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα και έγιναν πολλές μάχες με τελική νικήτρια την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 25-23 κάνοντας το 2-1 σετ. Η Ομόνοια έχασε στις λεπτομέρειες το σετ.

Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο σετ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους «πράσινους». Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν φοβερό βόλεϊ και κέρδισαν με 25-15 εξασφαλίζοντας τη μεγάλη νίκη με 3-1 σετ.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου –Λίμπερο: Βαρνάβα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ):Ροντρίγκο, Σωτ. Πετρακκίδης, Λαμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα