Έριξε "βόμβα" με Αρτούρο Βιδάλ η Μίλαν!

Η Μίλαν είναι πρωταθλήτρια των μεταγραφών στην Ιταλία αυτό το καλοκαίρι όμως δεν σταματάει εδώ αφού έκανε σούπερ πρόταση για να αποκτήσει τον Αρτούρο Βιδάλ!

Έχει ήδη πραγματοποιήσει 10 μεταγραφές, οι περισσότερες των οποίων αρκετά ηχηρές, και απειλεί να εκθρονίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους μετά από έξι συνεχόμενα σκουντέτι των Τορινέζων, ωστόσο η Μίλαν είναι αποφασισμένη να κάνει ένα ακόμα "κόλπο γκρόσο" με σκοπό την ισχυροποίησή της.

Τουλάχιστον σύμφωνα

με την εθνική τηλεόραση της Χιλής (Televisión Nacional de Chile) η οποία έριξε "βόμβα" εδώ και λίγες ώρες, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα του Μιλάνου έχει καταθέσει μία σπουδαία πρόταση στην Μπάγερν Μονάχου για να κάνει δικό της τον Αρτούρο Βιδάλ!

Με δεδομένο πως η Μπάγερν είχε απορρίψει πρόσφατα πρόταση της Ίντερ για τον Χιλιανό, η οποία ήταν κοντά στα 60.000.000 ευρώ, μαρτυράει πως οι "ροσονέρι" έχουν προσφέρει ακόμα περισσότερα χρήματα ενώ σύμφωνα με το ίδιο μέσο, άκρως δελεαστική είναι και η πρόταση που έγινε στον ίδιο τον παίκτη.

Και αυτό γιατί ο Βιδάλ αμείβεται τώρα, βάσει συμβολαίου με τους Βαυαρούς, με 7.000.000 ευρώ ετησίως, με τους Μιλανέζους να φέρονται να του προσφέρουν τα διπλά, ήτοι 14.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας!

Προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση από πλευράς Μπάγερν και μένει να δούμε αν ισχύει η λαϊκή ρήση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά"...

Keywords
Τυχαία Θέματα