Ερευνες της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Έρευνες σε δύο υποστατικά στη Λεμεσό και σε ένα υποστατικό στο Παραλίμνι, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, διεξήγαγαν χθες βράδυ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού και μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου αντίστοιχα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, από τις έρευνες στα δύο υποστατικά, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα σταλούν

για επιστημονικές εξετάσεις, καθώς και το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κατά την έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για τους οποίους πιστεύεται ότι μετατρέπονταν και χρησιμοποιούνταν ως μηχανές τυχερού παιγνίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, της περιφρούρησης της δημόσιας τάξης και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, συνεχίστηκαν και χθες βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα, οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε παγκύπρια βάση.

Συγκεκριμένα, έγιναν έλεγχοι σε περισσότερα από 150 μηχανοκίνητα οχήματα, ελέγχθηκαν πέραν των 180 προσώπων, καθώς επίσης έγιναν και πέραν των 100 ελέγχων σε διάφορα νυκτερινά κέντρα και άλλα υποστατικά.

Πέραν των πιο πάνω ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν στοχευμένες περιπολίες για πρόληψη διαρρήξεων και ληστειών, καθώς επίσης και άλλων αδικημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα