Εποικοδομητική συνάντηση

ΚΟΑ-ΚΟΚ
Στα Γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Λούης Δημητρίου και ο Γενικός Διευθυντής κ. Άθως Αντωνίου, για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση έγινε ανάλυση εκ μέρους της Ομοσπονδίας για όλες τις δράσεις της στο 2016, ενώ συζητήθηκαν επίσης οι προϋπολογισμοί και οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για το 2017.

Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Δημήτρης Λεοντής εξέφρασε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του την ευχαρίστηση τόσο του ιδίου

όσο και του ΚΟΑ για το έργο που επιτελείται από την ΚΟΚ: «Είχαμε μία πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας της Καλαθόσφαιρας. Το έργο που επιτελείται στην ΚΟΚ είναι αξιόλογο. Τα αποτελέσματα είναι απτά και φαίνονται τόσο μέσα στα γήπεδα, από την παρουσία των Εθνικών Ομάδων, όσο και από τα οικονομικά. Εμείς, σαν ΚΟΑ, δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε περισσότερο μέσα στο 2017, παρ' όλο που οι προϋπολογισμοί μας είναι μειωμένοι.

»Και επιπλέον θα γίνει μία έξτρα κίνηση για να στηριχθούν τα σωματεία των ομαδικών αθλημάτων, της καλαθόσφαιρας, της πετόσφαιρας και του χάντμπολ, με σκοπό να παραμείνουν στη ζωή, αφού βλέπουμε να γίνονται πρωταθλήματα με πέντε ή έξι ομάδες, κάτι που μας ανησυχεί πάρα πολύ σαν Οργανισμός. Έχουμε δεσμευτεί πως θα αναλάβουμε πρωτοβουλία μέσα στη χρονιά για να φέρουμε ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά μας».

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τις κοινές αντιλήψεις και την αλληλοκατανόηση που υπάρχει ανάμεσα στον ΚΟΑ και την ΚΟΚ: «Είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΚΟΑ και την Επιτροπή Προγραμματισμού.

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις υποσχέσεις και την αλληλοκατανόηση που υπήρχε μεταξύ του ΚΟΑ και της ΚΟΚ. Αυτές οι αντιλήψεις και η αλληλοκατανόηση θα φέρουν αποτελέσματα και θα έρθουν καλύτερες ημέρες μαζί με τη στενή συνεργασία και τον σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στον Οργανισμό και την Ομοσπονδία. Ελπίζω να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στην ίδια αντίληψη για το καλό του αθλητισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα