Επιστροφή Τσιτσαρίτο με πρεμιέρα στο "Ολντ Τράφορντ"

Στον Τσιτσαρίτο Ερνάντες θα είναι στραμμένα τα βλέμματα στο «Ολντ Τράφορντ» την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αγγλίας. Ο Μεξικανός επιστρέφει στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και στην πρώτη του παρουσία αντιμετωπίζει την ομάδα μέσα από την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστός: τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


«Γενικά είμαι χαρούμενος που ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, ξανά στην Αγγλία. Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα, όταν θα βρεθώ στο παλιό μου σπίτι, εναντίον της παλιάς

ομάδας μου. Ομως, τώρα είναι μια νέα αρχή και θέλω να κάνω το καλύτερο για τη Γουέστ Χαμ. Θα είναι μια σημαντική στιγμή», είπε ο Ερνάντες, που υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Γιουνάιτεντ (2010-2014). Πανηγύρισε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα των «Κόκκινων Διαβόλων». Πριν την αποχώρηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (2011, 2013), σκόραρε 59 φορές σε 150 συμμετοχές και στη συνέχεια αναχώρησε πρώτα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά για τη Λεβερκούζεν.

«Δεν θέλω να μιλήσω για διαφορές που τυχόν υπάρχουν στη νέα ομάδα μου. Νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Αγγλία, γιατί αγαπώ αυτό το άθλημα. Θέλω να πετύχω και ελπίζω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον κύριο στόχο μας, που είναι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε ο 29χρονος στράικερ και πρώτος σκόρερ της εθνικής Μεξικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα