Επιστολή Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων σε Νικόλα

Ο Σύνδεσμος Κατόχων τραπεζικών αξιογράφων, σε επιστολή του προς τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλο, τον ευχαριστεί για αναφορά του ότι θα πρέπει να επιδιωχθεί αποκατάσταση των ζημιών των κουρεμένων, των αξιόγραφων και των ταμείων προνοίας, και τον καλεί να συζητήσει μαζί τους την πρότασή του όταν αυτή θα είναι έτοιμη, ελεγμένη και έγκυρη τόσο συνταγματικά όσο και νομοτυπικά.

Όπως αναφέρεται, μια πρόταση που εύκολα μπορεί να γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου, είναι η κατ’ αρχήν καταβολή σε κάθε κάτοχο μέχρι €100.000, ποσό το

οποίο να πάρουν όλα τα μέλη, περιλαμβανομένων και αυτών που διατηρούσαν ασφαλισμένες καταθέσεις στη Λαϊκή και στην Τράπεζα Κύπρου. Για το υπόλοιπο ποσό, ζητούν να τύχουν του ίδιου χειρισμού όπως και τα άλλα θύματα των αποφάσεων του Μαρτίου του 2013 (κουρεμένοι κ.λπ.).

Παράλληλα, υπενθυμίζεται στον Ν. Παπαδόπουλο ότι ο Σύνδεσμος κατέρχεται στις προσεχείς προεδρικές εκλογές με τον δικό του υποψήφιο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φοίβο Μαυροβουνιώτη, κάτι που αποτελεί απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, που μπορεί να ανατραπεί μόνο με νέα απόφαση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα