Επικυρώνει την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου η Κ.Ε. ΔΗΚΟ

Συνέρχεται σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ για να επικυρώσει την υποψηφιότητα του προέδρου του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30. Θα προηγηθεί στις 16:00 συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου, το οποίο θα αποφασίσει για την υποψηφιότητα και θα καταθέσει τη σχετική πρόταση ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής.

Στη συνεδρία της Κ.Ε., εισαγωγική ομιλία

υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου του ΔΗΚΟ θα κάνει ο αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος Μάρκος Κυπριανού, δίνοντας στη συνέχεια το βήμα στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου ως υποψηφίου των κομμάτων ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και του Κινήματος Αλληλεγγύη για τις προεδρικές εκλογές του 2018 αναμένεται να εγκρίνει την Κυριακή η ΕΔΕΚ στο πλαίσιο του 13ου παγκύπριου συνεδρίου του κινήματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη, η απόφαση για στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου θα συζητηθεί στην Πολιτική Επιτροπή και το Κεντρικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλληλεγγύη για τελική επικύρωση.

Το μεσημέρι θα συνέλθει και το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ με αντικείμενο τις προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον Γ.Γ. του κόμματος, για το ΑΚΕΛ προέχει η διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου και μετά η αναζήτηση του υποψηφίου. Ο Άντρος Κυπριανού προσδιορίζει για τις αρχές Ιουλίου την εξαγγελία της υποψηφιότητας του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικυρώνει, Παπαδόπουλου, Κ Ε ΔΗΚΟ,epikyronei, papadopoulou, k e diko