Έπεσε η αυλαία για το τμήμα κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ

Στο Aquatic Day που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα κολύμβησης ΑΠΟΕΛ. Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά κάτω των 13 ετών (του 2005 και νεότεροι) και ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από 32 αθλητές και αθλήτριες.

Η ομάδα

κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία, με πολλούς αθλητές και αθλήτριες να πλασάρονται στις πρώτες θέσεις των ηλικιακών κατηγοριών τους, αλλά και να μειώνουν σημαντικά τους ατομικούς χρόνους τους.

Άκρως θετική η χρονιά

Η φετινή χρονιά κρίνεται άκρως θετική για το τμήμα κολύμβησης ΑΠΟΕΛ, ειδικά στα αναπτυξιακά κλιμάκια. Τα αποτελέσματα και η πολύ καλή παρουσία των μικρών αποτυπώνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους υπεύθυνους, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι από του χρόνου, η αγωνιστική κατηγορία του ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί από αθλητές και αθλήτριες των αναπτυξιακών κλιμακίων.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για όλα τα κλιμάκια κολύμβησης που θα αρχίσουν προπονήσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Όσον αφορά στην εκμάθηση κολύμβησης, δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά ηλικίας 4 ½ χρονών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στον αριθμό 96-260487

Keywords
Τυχαία Θέματα