Επένδυση εκατομμυρίων από κυπριακή εταιρία στο Super Bowl

Εξαιρετικής σημασίας είναι η παρουσία της κυπριακής εταιρίας Wargaming και η προβολή της στο Super Βowl 2017, επενδύοντας περίπου $5.000.000 σε διαφημιστικό χρόνο, φτάνοντας έτσι σε τουλάχιστον 500.000.000 ζευγάρια μάτια.

Υπολογίζεται ότι ο διαφημιστικός χρόνος στο Super Βowl για λίγα μόνο δευτερόλεπτα προβολής αγγίζει τα $5 εκατομμύρια για 30’ προβολής, γεγονός που σημαίνει ότι το κόστος ενός και μόνο

δευτερολέπτου φτάνει τα $166,667.

Όλος ο διαθέσιμος διαφημιστικός χρόνος έχει πουληθεί, από τον περασμένο Νοέμβριο, σε 43 εταιρείες – κολοσσούς.

Τα spot που προβάλλονται κάθε χρόνο, αποτελούν παραγωγές εκατομμυρίων, σκηνοθετημένες από μεγάλες φίρμες, στις οποίες πρωταγωνιστούν διασημότητες της show-biz όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ, κ.ά., ενώ αρκετά από αυτά έχουν βραβευτεί ως «διαφημίσεις της χρονιάς».

Η εταιρία ανάπτυξης διαδικτυακών παιχνιδιών Wargaming, η οποία εδρεύει μαζί με το προσωπικό της στη Λευκωσία, συμμετείχε φέτος με δύο διαφημίσεις προϊόντων της σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα τόσο για το αθλητικό σκέλος, αλλά κυρίως για το εμπορικό της, καθώς οι εταιρίες που διαφημίζονται είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου.

Σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή, η Wargaming προβλήθηκε μέσω του παιχνιδιού της World of Tanks, το οποίο «έλαβε μέρος» στη δημοφιλή σειρά «Teensy House Buyers», αλλά και της σειράς «Real Awful Moms».

Τι είναι το Super Bowl

Πρόκειται για τον σημαντικότερο και δημοφιλέστερο ετήσιο αγώνα του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι sold out από πολύ νωρίς, ενώ τα εισιτήρια στο στάδιο ξεπερνούν τις 71.700 και φτάνουν να κοστίζουν μέχρι και $25.000.

Υπολογίζεται ότι το φετινό Super Bowl παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους τουλάχιστον 500.000.000 θεατές από όλο τον κόσμο, γεγονός που από μόνο του προσδίδει τεράστια σημασία, κέρδη και σοβαρές προοπτικές στις εταιρίες που διαφημίζονται και που αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα