Επαγγελματίες στις Τεχνικές Παρουσιάσεις της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Στην παρουσία εκατοντάδων επαγγελματιών από το χώρο της αυτοκίνησης έγιναν σε Λευκωσία και Λεμεσό τρεις Τεχνικές Παρουσιάσεις της Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ, σχετικά με τα πιο πρόσφατα νέα στον τομέα της συντήρησης αυτοκινήτου.

Η τελευταία, χρονικά, παρουσίαση αφορούσε την τεχνολογία των φρένων και τη σωστή διαδικασία αντικατάστασης και έγινε σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία

TMD Friction, κατασκευάστρια των φρένων Textar. Κατά την πρώτη παρουσίαση, που έγινε σε Λευκωσία και Λεμεσό, δόθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες λειτουργίας του αυτορυθμιζόμενου συμπλέκτη (Self-Adjusting Clutch) της LuK και ήταν σε συνεργασία με τη γερμανική Schaeffler Automotive, που κατασκευάζει τους συμπλέκτες LuK.

Και στις δύο περιπτώσεις, αντιπρόσωποι της TMD Friction και της Schaeffler Automotive, έφτασαν στην Κύπρο υποστηρίζοντας τις παρουσιάσεις, ενώ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των μηχανικών και των υπόλοιπων επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου.

«Τόσο εμείς όσο και οι αντιπρόσωποι των κατασκευαστριών εταιρειών που βρέθηκαν στην Κύπρο, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι αλλά και χαρούμενοι για την ανταπόκριση εκατοντάδων επαγγελματιών στο κάλεσμά μας» λέει ο Co-CEO της Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας και προσθέτει πως «η μαζική παρουσία υποδηλώνει αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων που εισάγουμε, αποτελεί δείγμα της σχέσης εμπιστοσύνης που η εταιρεία μας έχει κτίσει αλλά και ενθάρρυνση της προσπάθειας μας για εισαγωγή καινοτομιών και συνεχή τεχνολογική πρόοδο».

Με επτά καταστήματα σε όλη την Κύπρο, προσωπικό σχεδόν 200 ατόμων και δίκτυο διανομής πέραν των 1.500 σημείων, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εκπροσωπώντας στο νησί μας παγκόσμιους κολοσσούς των αναλώσιμων, ελαστικών και λιπαντικών αυτοκινήτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.chrkapodistrias.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα