Επ. Λιλλήκα: Συνάντηση με ΚΟΑ

Συνάντηση είχε ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας με τον ΚΟΑ, αναφέρει σε ανακοίνωση το επιτελείο του.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ ΚΟΑ για τη συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων. Έχουμε θέσει μια σειρά από προβληματισμούς και πρέπει να πω ότι έγινε ένας πολύ γόνιμος και παραγωγικός διάλογος για ζητήματα που αφορούν από τη μια τον αγωνιστικό αθλητισμό,

για το πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα ταλέντα μας, αλλά και πώς μπορούμε στη συνέχεια, αναφορικά με την ελίτ των αθλητών μας, να τους στηρίξουμε και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ζητήματα που αφορούν στην άθληση όχι μόνο των νεαρών μέσα από το πρόγραμμα του ΑΓΟ, αλλά επέκταση και εξειδίκευση προγραμμάτων που να καλύπτουν και ανάγκες της μέσης ηλικίας, κάτι που θα είναι επωφελές τόσο για την κοινωνικοποίησή τους αλλά και για την υγεία τους.

Συζητήσαμε για τη διαφθορά και τη διαφάνεια όπου εμείς θα θέλαμε να έχει περισσότερη εμπλοκή ο ΚΟΑ και, αν χρειάζεται και τροποποίηση των Νομοθεσιών, τότε να τροποποιηθούν.

Εμείς θεωρούμε ότι ο αθλητισμός είναι ένα μέσο που μπορεί να συμβάλει και να καταστεί πρότυπο για την ίδια την κοινωνία αναφορικά με το ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι, σε ό,τι μας αφορά, εκεί όπου μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση προβλημάτων, θα ταχθούμε στο πλευρό του ΚΟΑ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΑ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Είναι με μεγάλη χαρά σήμερα που δεχθήκαμε την επίσκεψη του Προέδρου και των συνεργατών του σε μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση. Ο Πρόεδρος είναι καλός γνώστης των αθλητικών δεδομένων. Συζητήθηκαν διάφορα και ανταλλάξαμε απόψεις για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς έχοντα του αθλητισμού. Είμαστε σε μια πορεία που μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε και την χρηστή διακυβέρνηση και εξηγήσαμε το πλάνο στον Πρόεδρο και βεβαίως καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η κοινωνία χρειάζεται τον αθλητισμό και θα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να προσφέρει και το κοινωνικό αυτό αγαθό. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον Πρόεδρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα