Εντοπίστηκε καραμπίνα που σχετίζεται με απόπειρα φόνου (pic)

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2017, στην απόπειρα φόνου 46χρονου από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όπλο εντοπίστηκε σήμερα γύρω στις δέκα το πρωί σε λάκκο αποχέτευσης πολυκατοικίας στη περιοχή Ορόκλινης.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι παρέλαβαν το όπλο και το απέστειλαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπάρχει εύλογη υποψία ότι είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε

στην απόπειρα φόνου εναντίον 46χρονου από τη Λευκωσία που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 11.30 το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου, 46χρονος από τη Λευκωσία, μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, τραυματισμένος από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στην ωμοπλάτη.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επισκέφθηκαν τον 46χρονο στο Νοσοκομείο και τους ανέφερε ότι γύρω στις δέκα βράδυ μετέβη με το αυτοκίνητο του σε συγκεκριμένο σημείο στη περιοχή Ορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας για να συναντηθεί με ορισμένα άτομα.

Με την άφιξη του στη περιοχή ο 46χρονος αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχαν δύο σταθμευμένα οχήματα στο ένα εκ των οποίων καθόταν γνωστό του άτομο 45 χρόνων από τη Λάρνακα και δύο άλλα άγνωστα του πρόσωπα.

Επειδή υποψιάστηκε ότι του είχαν στήσει καρτέρι για να του προκαλέσουν βλάβη, ο 46χρονος δεν κατέβηκε από το όχημα του και προσπάθησε να φύγει από τη περιοχή.

Στην προσπάθεια του να αποχωρήσει από τη σκηνή, αντιλήφθηκε τον 45χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κρατώντας κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και αφού τον προσέγγισε σε κοντινή απόσταση, έριξε δύο πυροβολισμούς εναντίον του, πλήττοντας τόσο το όχημα του όσο και τον ίδιο στην ωμοπλάτη.

Ο 46χρονος εγκατέλειψε τη περιοχή και οδηγώντας το αυτοκίνητο του μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λάρνακας μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή, την απέκλεισαν και πραγματοποίησαν έρευνες.

Το πρωί της 10ης Νοεμβρίου 2017 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα οι 42χρονος και 26χρονος, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα