Εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα στην Αγία Νάπα με laughing gas

Στην Αγία Νάπα τέσσερα νεαρά άτομα, τρεις κοπέλες και ένας άνδρας από τη Βρετανία, τη Σουηδία και τη Ρουμανία, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να έχουν στην κατοχή τους laughing gas.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα εκστρατεία για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια, δηλαδή laughing gas, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τέσσερα νεαρά άτομα να έχουν στην

κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν.

Συγκεκριμένα γύρω στις 02.20 σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας μία κοπέλα 21 χρόνων από τη Σουηδία και η Αστυνομία παρέλαβε ως τεκμήρια μία μεταλλική φιάλη που περιείχε laughing gas, 14 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 18 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 17.90 ευρώ.

Την ίδια ώρα παραλήφθηκαν από 23χρονη από τη Βρετανία μία μεταλλική φιάλη με laughing gas, 39 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, 26 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 575 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση από 20χρονη από τη Βρετανία η Αστυνομία παρέλαβε ως τεκμήρια, μία μεταλλική φιάλη με laughing gas,36 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 14 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 26 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 222.50 ευρώ.

Τέλος από 22χρονο από τη Ρουμανία η Αστυνομία παρέλαβε μία μεταλλική φιάλη με laughing gas, 14 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 15 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 12.50 ευρώ.

Τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα