Νεκρός ο ένοπλος που τραυμάτισε 8 στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο

Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν σε επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών στο Πανεπιστήμιο του Οχάϊο στις ΗΠΑ (Κολόμπους), τμήμα του οποίου αποκλείστηκε από την Αστυνομία και δόθηκαν οδηγίες να ακυρωθούν όλα τα μαθήματα και άλλες δραστηριότητες.

Οι αστυνομικές αρχές πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ύποπτο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τα οποία μεταδίδουν πως στο επεισόδιο εμπλέκεται και δεύτερος δράστης. Οι πληροφορίες δεν έχουν όμως επιβεβαιωθεί.

Εκπρόσωπος

της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δήλωσε πως οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δόθηκαν οδηγίες σε φοιτητές και ακαδημαϊκό και άλλο προσωπικό να μην περιφέρονται άσκοπα.

Police cars, fire truck and ambulance line 19th and College avenues near location where active shooter was reported pic.twitter.com/FKJXSMQnan

— The Lantern (@TheLantern) November 28, 2016

Active shooter alert on campus. Stay indoors, stay safe, text your friends. pic.twitter.com/He5gdPO3J7

— Brynyard Vines (@ItsBrynNotBrian) November 28, 2016

Το Πανεπιστήμιο του Οχάϊο είναι από τα μεγαλύτερα στις ΗΠΑ με 60,000 φοιτητές. Οι κύριες εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη στο Κολόμπους.

Νωρίτερα, η εντολή που είχε δοθεί ήταν η εξής:

«Ένοπλος πυροβολεί στην πανεπιστημιούπολη. Τρέξτε, κρυφτείτε, δώστε μάχη» ανέφερε η ανάρτηση του πανεπιστημίου, χρησιμοποιώντας την ορολογία θυμάτων επιθέσεων ένοπλων (Run Hide Fight). «Συνεχίστε να κρύβεστε στο βόρειο τμήμα της Πανεπιστημιούπολης», πρόσθεσε λίγο αργότερα η διεύθυνση διαχείρισης εκτάκτων περιστατικών του OSU.

So this happened outside my dads building, Guy stabbed a bunch of kids and the police shot him dead on Ohio State's campus pic.twitter.com/Pps3txNOO3

— C Cadeひ⚡️ (@C_Cade27) November 28, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα