Ενώπιον Δικαστηρίου 40χρονος για απόπειρα φόνου 15χρονου

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη σήμερα ο 40χρονος, σε σχέση με απόπειρα φόνου σε βάρος 15χρονου ανήλικου στην Πάφο, γιου της συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Στη σημερινή δικάσιμο, ο 40χρονος κατηγορούμενος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για συνέχιση της διαδικασίας την 3η, 6η και 7η Νοεμβρίου του 2017.

Τα αδικήματα που βαραίνουν τον 40χρονο είναι της απόπειρας φόνου, επίθεσης με πρόκληση

πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης και απειλής, αδικήματα που διεπράχθησαν στις 6.7.2017 στην Πέγεια.

Η συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου Έλενα Ταλιώτου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για κράτηση του 40χρονου μέχρι την επόμενη ημερομηνία της συνέχισης της ακροαματικής διαδικασίας, λόγω και της σοβαρότητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει. Ο 40χρονος, μετά το πέρας της δικαστικής διαδικασίας, οδηγήθηκε για κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 40χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος είχε προηγουμένως έντονη λογομαχία με τον ανήλικο σε χωράφι που βρίσκεται δίπλα από την οικία τους και πάνω στον καβγά πέρασε σχοινί στον λαιμό του 15χρονου και αποπειράθηκε να τον πνίξει.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η αδερφή του 15χρονου. Ο 15χρονος νοσηλεύτηκε στο ΓΝ Πάφου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν ανησυχητική. Ο 15χρονος είχε επίσης εξεταστεί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο μικρός είχε υποστεί εκδορές στην αριστερή παρειακή χώρα και τραύμα στην περιοχή του λαιμού.

Σημειώνεται πως τη σημερινή δικάσιμο παρακολούθησαν και Τ/κ δημοσιογράφοι, δεδομένου ότι η σύζυγος του κατηγορουμένου είναι Τ/κ.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα