Έκθεση “Η Σύγχρονη Εργαζόμενη Μητέρα”

Η εταιρεία World Trade Center Cyprus διοργανώνει και φέτος την έκθεση Η Σύγχρονη Εργαζόμενη Μητέρα την Κυριακή 28 Μαίου 2017 στην Αίθουσα Richard &Berengaria στον Χαρουπόμυλο στη Λεμεσό από τις 11:00 – 21:00.

Μια πρωτοποριακή έκθεση που στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μητέρας εξισορροπώντας Οικογένεια – Εργασία – Θηλυκότητα.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν

τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες τους που έχουν σχέση με τη Σύγχρονη Εργαζόμενη Μητέρα, σε κατηγορίες όπως ομορφιά, διατροφή, μόδα, βρεφικά και παιδικά είδη, απογευματινή απασχόληση, παιδικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με διαλέξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας από διάφορους επαγγελματίες, παιδικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία.

Χορηγός της έκθεσης η Trust Insurance και υποστηρικτές οι Dearest Wellness και Kypwell Essentials.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Πληροφορίες για τη World Trade Center Cyprus

Η εταιρεία World Trade Center Cyprus (www.wtccy.org) είναι μέλος από το 2004 του διεθνoύς οργανισμού World Trade Centers Association, στις ΗΠΑ. Ο οργανισμός έχει παρουσία σε 90 και πλέον χώρες με περισσότερα από 300 αδειοδοτημένα World Trade Centers σε κάθε πόλη/χώρα. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες όπως επιχειρηματικές λύσεις σε εταιρείες, επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης, serviced offices, διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών προς και από το εξωτερικό, όπως επίσης διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και εκθέσεων.

Contact Information:

World Trade Center Cyprus

Tel. 25 588116, Fax: 25588299

Email: [email protected]

Website: www.wtccy.org

Keywords
Τυχαία Θέματα