Έκτακτη συνεδρία των συλλογικών οργάνων ΑΚΕΛ για Σπανό

Έκτακτη συνεδρία Πολιτικού Γραφείου και Κεντρικής Επιτροπής αύριο στο ΑΚΕΛ με θέμα τις Προεδρικές Εκλογές. Ενώπιον των μελών των συλλογικών οργάνων τα μέχρι στιγμής στοιχεία σε σχέση με την υποψηφιότητα Μιχάλη Σπανού.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συνεδριάζει αύριο στις 15.30 το απόγευμα ενώ νωρίτερα θα συγκληθεί συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου.

Ο Γενικός

Γραμματέας του ΑΚΕΛ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε ότι ήδη το πλαίσιο συμφωνίας είναι έτοιμο από πλευράς ΑΚΕΛ και ήδη έχει αρχίσει η συζήτηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει κατάληξη.

Σε ερώτημα κατά πόσο γίνονται δεύτερες σκέψεις μετά τις αντιδράσεις της βάσης του κόμματος, ο Άντρος Κυπριανού απάντησε: "Ποιες αντιδράσεις; Ποιος είδε τις αντιδράσεις της βάσης από τη στιγμή που δεν έχουν συνεδριάσει καν οι κομματικές ομάδες; Μόνο μια ομάδα έχει συνεδριάσει και πρέπει να σας πω ότι το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνα υπέρ. Ως εκ τούτου κανένας δεν γνωρίζει ποια είναι η άποψη της βάσης."

Σημαντική είναι η αναφορά του κ. Κυπριανού ότι "Εμείς συζητούμε σε μια προσπάθεια να δούμε κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να καταλήξουμε πιο εκτεταμένα πλέον, γιατί όπως είχα πει και προηγουμένως, είχαμε συμφωνήσει σε βασικές θέσεις, σε ότι αφορά το Κυπριακό και το κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα. Συζητούμε λοιπόν, πιο εκτεταμένα για να δούμε κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να καταλήξουμε."

Keywords
Τυχαία Θέματα