Έκανε το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού (63-58) και έκανε το 1-0 στη σειρά των Τελικών . MVP Μιλουτίνοφ και Σπανούλης.



Δεν ήταν ο Τελικός που περιμέναμε, ούτε ο Τελικός που θέλαμε να δούμε. Είχε τρομερή ένταση και μονομαχίες που έκοβαν την ανάσα, είχε πολύ κακής ποιότητας μπάσκετ,

, είχε υπερβολική γκρίνια για τη διαιτησια που έκανε αρκετά λάθη, αλλά τουλάχιστον είχε σασπένς. Και είχε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη (63-58) για να κάνει το 1-0 στη σειρά των Τελικών απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που πάλεψε με νύχια και με δόντια και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει και το break της έδρας, αλλά και τον τίτλο του Πρωταθλητή. MVP ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που έβαλε και τέσσερις καθοριστικούς για την εξέλιξη του Τελικού πόντους, εξαιρετικά πληθωρικός ο Βασίλης Σπανούλης που φλέρταρε με το triple-double. Ρίβερς και Μπουρούσης οι δυο που ξεχώρισαν από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει σε 1-1 το βράδυ της Πέμπτης (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα