Έκανε το καθήκον της και επέστρεψε στην εξάδα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1
(36’ Μάατσι)

Έκανε το καθήκον της η Νέα Σαλαμίνα, κερδίζοντας την ουραγό της βαθμολογίας Αναγέννηση Δερύνειας με 1-0, επιστρέφοντας εκ νέου στην 6η, έχοντας όμως αγώνα περισσότερο από την Ανόρθωση, η οποία αγωνίζεται σήμερα. Η ομάδα του Βεργέτη πέρασε από το «Τάσος Μάρκου» με δόση άγχους, αφού όσο το σκορ ήταν στο 1-0 η Αναγέννηση είχε τις πιθανότητές της για γκολ.

Με

τη Νέα Σαλαμίνα να πατά καλύτερα άρχισε ο αγώνα στο «Τάσος Μάρκου». Οι παίκτες του Βεργέτη μπήκαν αρκετά δυνατά και έψαχναν το γκολ που έλυνε τα πόδια τους από το άγχος. Μόλις στο 3ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα έχασε την πρώτη της κλασική ευκαιρία, όταν ο Εγγλέζου έκανε την παράλληλη μπαλιά, αλλά Μάατσι και Μακρίεφ δεν μπόρεσαν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

Απάντησε άμεσα η Δερύνεια στο 15ο λεπτό με τον Ρίβας από πλεονεκτική να μην μπορεί να πλασάρει σωστά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπεμπέ έκανε το πλασέ, με τον Μάστρου να διώχνει εντυπωσιακά. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που έλεγχε τον αγώνα, αλλά η Δερύνεια ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνά της.

Αφού οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν από οργανωμένη επίθεση… το κατάφεραν από στημένη. Στο 36ο λεπτό ήταν η εκτέλεση κόρνερ του Εγγλέζου, η πρώτη κεφαλιά του Γκράσι στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά με νέα κεφαλιά ο Μάατσι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αργός ρυθμός, λιγοστές ευκαιρίες
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα προτίμησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να διαχειριστεί το προβάδισμά της (πράγμα που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό), παρά να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 58ο λεπτό και ήταν για τη Δερύνεια, με το σουτ του Ντιαλό όμως να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Βεσελόφσκι. Τρία λεπτά αργότερα η Νέα Σαλαμίνα στην καλύτερή της ευκαιρία λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Μάστρου είπε όχι σε δυνατό σουτ του Εγγλέζου.

Στο 67ο λεπτό ο Μακρίεφ μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 84ο λεπτό ο αρκετά καλός σήμερα Εγγλέζου προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φαουλ να κερδίσει τον Μάστρου, ωστόσο με διπλή προσπάθεια μάζεψε την μπάλα.

Κίτρινες: Χριστοδούλου, Ευθυμίου/Φούσκο, Σκοπελίτης

Αναγέννηση Δερύνειας: Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (88' Ιωάννου), Σωτηρίου (66' Φωτίου), Θεράποντος, Ράτκοβιτς (90+ Σλοουε), Κούντικ, Ρίβας

Νέα Σαλαμίνα: Βεζελόφκσι, Μπεμπέ (81' Νεάγκου), Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ, Κούσουλος, Φούσκο, Μάατσι (77' Μπριτζίτο), Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης, Εγγλέζου (88' Κολοκούδιας)

Keywords
Τυχαία Θέματα