Είχε πολλή δουλειά η ΥΚΑΝ

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ
ΤΟ Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε χθες διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 33χρονου από τον Στρόβολο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας και κατοχής 7,5 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.10 κατόπιν πληροφορίας, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν στη Λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού, στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο ενοικιάσεως

που οδηγούσε 33χρονος, άνεργος, από τον Στρόβολο.

Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 7,5 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Υστερα από γραπτή συγκατάθεση του 33χρονου η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ο 33χρονος παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Και στα Λιβάδια…
Συνολικά 7,5 γραμμάρια κοκαίνης εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως που οδηγούσε στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας 33χρονος από τον Στρόβολο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.10 κατόπιν πληροφορίας, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν στη Λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού στα Λιβάδια, της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που οδηγούσε 33χρονος, άνεργος, από τον Στρόβολο.

Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 7,5 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ύστερα από γραπτή συγκατάθεση του 33χρονου η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Χθες ο 33χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του. Τις υποθέσεις διερευνά η ΥΚΑΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα