«Εγκλωβισμένοι» στην Κύπρο (πληροφορίες - σοκ)

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο στον Εθνικό. Ποδοσφαιριστές απλήρωτοι για τέσσερις μήνες, οι οποίοι δεν κρατούν χρήματα ούτε και για τα απολύτως απαραίτητα προκειμένου να ζήσουν. Η πληροφορία που έφτασε κοντά μας πραγματικά είναι συγκλονιστική και σας τη παρουσιάζουμε .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, δυο ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας –ενδεχομένως και περισσότεροι-, οι Ντε Μέλο και Μπέλφορντ παραμένουν για τέσσερις μήνες απλήρωτοι! Αμφότεροι νιώθουν την κοροϊδία, αφού λαμβάνουν υποσχέσεις που δεν εκπληρώνονται ποτέ. Πήραν το 1/5 του μισθού για τον μήνα Φεβρουάριο και έκτοτε

δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.

Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι εγκλωβισμένοι στην Κύπρο, αφού δεν κρατούν λεφτά να φύγουν για την πατρίδα τους. Παρακαλούν τη διοίκηση να λάβουν κάποια χρήματα, τα οποία δούλεψαν προκειμένου να απεγκλωβιστούν, αλλά τίποτα.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και οι δυο ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν σήμερα το πρωί να καταγγείλουν την ομάδα. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατέθεσαν προσφυγή τόσο στα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ, όσο και στην FIFA προκειμένου να βρουν δικαίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα