Εύκολα η Ξάνθη 2-0 τον Πανιώνιο

Χωρίς να δυσκολευτεί η Ξάνθη, έφτασε εύκολα στη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου, για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Νιέτο στο 18΄ και ο Ράνος στο 44΄ ήταν οι σκόρερ.

Καλύτερη η Ξάνθη, πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, επιβλήθηκε και δίκαια έφτασε στο γκολ

στο 18', με ωραία ατομική προσπάθεια του Νιέτο από αριστερά και σουτ. Το άσχημο για τον Λουτέσκου είναι πως πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 44' με προβολή του Ράνου, ύστερα από σέντρα του Ντα Σίλβα.

Το ίδιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο β' ημίχρονο και στο 47' Ντιμιτρόφ, Ράνος και Χερέα «έκρυψαν» την μπάλα, αλλά το πλασέ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Όμως όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και η Ξάνθη έδειξε να επαναπαύεται στο 2-0, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναπτύξουν επιθετική δραστηριότητα. Ετσι, το σκορ παρέμεινε ως το τέλος.

ΞΑΝΘΗ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας (22' Ντιμιτρόφ), Ντα Σίλβα (77' Φάρκας), Λουσέρο, Χερέα, Φλίσκας, Νιέτο (37' Ταρίδης), Λισγάρας, Ράνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος (55' Μητρόπουλος), Μπουμάλ (63' Μασούρας), Οικονόμου, Μπακασέτας, Σιώπης (46' Ανσαριφάρντ), Βιγιάλμπα, Βλάχος, Ρισβάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα