Ευκαιρία για διάψευση με τελευταία ζαριά…

ΑΕΚ
Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι περισσότεροι διεθνείς και αρχίζει η προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ

Για μια τελευταία ζαριά αρχίζει να προετοιμάζεται από σήμερα η ΑΕΚ. Οι περισσότεροι από τους διεθνείς επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να αρχίζει να καταστρώνει και το πλάνο του έχοντας και περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του.

Στην ουσία, από σήμερα θα έχει την ευκαιρία, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι απουσίες ήταν πολλές. Είναι, λοιπόν, μια τελευταία ζαριά και αυτό

είναι παραδεκτό από όλους. Αν η ΑΕΚ κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, θα μειώσει στους έξι τη διαφορά από την κορυφή και θα εδραιώσει τις ελπίδες της να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα θα είναι πολύ διαφορετικά και πολύ πιο δύσκολα.

Οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ αλλά και ο ίδιος έχουν μια ευκαιρία να διαψεύσουν όσους τους θεωρούν ξεγραμμένους. Φυσικά ακόμη και οι ίδιοι σε κάποιες δηλώσεις τους παραδέχθηκαν ότι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή και γενικά έχουν δύσκολο έργο όσον αφορά διεκδίκηση πρωταθλήματος, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτήν θα κυνηγήσουν οι «κιτρινοπράσινοι». Πρέπει δηλαδή εκτός από το να διαψεύσουν όσους τους θεωρούν τελειωμένους, να διαψεύσουν και τους εαυτούς τους.

Μεγάλος τελικός με ΑΠΟΕΛ
Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος τελικός για την ΑΕΚ. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολλά για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Είναι ένα παιχνίδι που θα σηματοδοτήσει αντεπίθεση ή τέλος στα όποια όνειρα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Τα κίνητρα είναι πολλά και μεγάλα. Ο αγώνας θα είναι καθοριστικός και αυτό δεν θα πρέπει να αγχώσει τους παίκτες της ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και πολλή συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και η ΑΕΚ επιβάλλεται να το κερδίσει. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του και στον τομέα της ψυχολογίας. Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, που θα επηρεάσει κατά μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Επιστροφές διεθνών
Ο Τρισκόφσκι θα είναι μια σημαντική απουσία για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Αυτό είναι δεδομένο. Και θα τον στερηθεί και στα επόμενα παιχνίδια. Ο Σκοπιανός επιθετικός ήταν βασικός στη νίκη της πατρίδας του επί του Λίχτενσταϊν με 3-0. Ο Μόισοφ ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο Μπόλιεβιτς αγωνιζόταν χθες βράδυ με την Εθνική Μαυροβουνίου εναντίον της Πολωνίας και θα είναι ο μοναδικός που θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις.

Χαραλάμπους, Λαμπάν και Μυτίδης αγωνίστηκαν βασικοί με την Κύπρο στη λευκή ισοπαλία με την Εσθονία και είχαν πολύ καλή απόδοση. Ο Γιωργαλλίδης ήταν στον πάγκο, ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα τραυματισμού του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα