Δόξα: Έχει τους λόγους της…

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για τη Δόξα. Οι «πράσινοι», που μετρούν τέσσερεις βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό μία νίκη, μια ισοπαλία και μία ήττα, είναι αυτονόητο ότι θέλουν να επενδύσουν σε αυτό το καλό τους ξεκίνημα και, υποδεχόμενοι σήμερα τη Νέα Σαλαμίνα, θα επιδιώξουν το δεύτερό τους τρίποντο.


Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ αν και δέχτηκε την ήττα,

σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία, δείχνοντας ότι έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και αγωνιστική με αγωνιστική, όλοι ευελπιστούν ότι η εικόνα που θα βγάζει η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη.
Κάτι που θέλουν να δουν στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Στη Δόξα γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έρθουν στο Μακάρειο αποφασισμένοι και «διψασμένοι» για την πρώτη τους φετινή νίκη. Ωστόσο και η προσφυγική ομάδα έχει τους δικούς της λόγους να θέλει και αυτή με τη σειρά της τους τρεις βαθμούς. Πρώτον, γιατί μέσα στο Μακάρειο ειδικά σε τέτοια παιχνίδια στοχεύει πάντα στη νίκη και, δεύτερον, για να δώσει από νωρίς απαντήσεις.
Το θετικό για τον Λούκα Χατζηλούκα είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης. Παράλληλα, η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί σε ακόμα καλύτερη κατάσταση με παίκτες που θεωρούνται «κλειδιά», να ανεβάζουν περισσότερο στροφές. Κάτι που αναμένεται να γίνει τόσο με τον Ιβοριανό μέσο Ιμπραχίμ Σισοκό, όσο και με τον 30χρονο Φινλανδό επιθετικό Μπεράτ Σαντίκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα