Δώνης: "Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου"

Δηλώσεις στην Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης ανέφερε ότι πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου και όταν δεν το κάνεις απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους θα σε τιμωρήσουν.

«Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Από εμπειρία τόσων ετών, σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου. Όσο κυλούσε το παιχνίδι με καλή οργάνωση

το πιστεύαμε περισσότερο. Ήμασταν πιο επικίνδυνοι στις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε ένα τέρμα που δεν γνωρίζω τώρα πως έγινε.

Στα αποδυτήρια είπαμε να μπούμε να αιφνιδιάσουμε και το κάναμε για 15 λεπτά πολύ καλά. Είχαμε καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και απέναντι σε τέτοιες ομάδες αν δεν σκοράρεις θα σε τιμωρήσουν. Δεν υπάρχει αδικία στο ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι να βάλεις τη μπάλα στα δίκτυα. Υπήρχαν αρκετά θετικά που κρατώ από το παιχνίδι μας, για τους παίχτες μας και με κάνει αισιόδοξο.

Είμαστε ρεαλιστές. Με τέτοιες ομάδες, μπορεί να μην πάρεις ούτε και βαθμό. Ήταν η ευκαιρία μας. Κάναμε 16 τελικές προσπάθειες και θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η ροή του αγώνα. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ σε κουράζουν. Δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Η ομάδα έδειξε μεγάλο θάρρος, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι η παρουσία μας είναι ενθαρρυντική».

Keywords
Τυχαία Θέματα