Δώνης: "Πιο πολύ μας στοίχισε το πρώτο 25λεπτο"

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης μίλησε στην Cytavision μετά την ήττα με 3-0 από την Τότεναμ και τόνισε ότι, αυτό που στοίχισε στον ΑΠΟΕΛ ήταν τα πρώτα 25 λεπτά.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

"Είναι πολύ ωραία η διαδρομή και η εμπειρία. Μακάρι ανά τακτά διαστήματα να βρισκόμαστε. Είχαμε αρκετά θέματα το πρώτο 25λεπτο,. Δεν είχαμε έλεγχο.
Όταν

μια ομάδα έχει ένα μεγάλο ρόστερ όπως είναι η Τότεναμ. Έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα και ήθελαν να δείξουν πράγματα. Μετά τα 25 λεπτά είχαμε καλύτερη ισορροπία και λειτουργήσαμε καλύτερα. Πιο πολύ μας στοίχισε το πρώτο 25λεπτο. Μετά κάναμε μεγάλη προσπάθεια.
Το παιχνίδι που ξέφυγε ήταν με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι εμπειρίες μετράνε και είναι καλό να βγάζουμε συμπεράσματα. Να δούμε και κάποια σημεία που βελτιώνονται με τις μεταγραφές.
Ευκολότερη δουλειά των προπονητών είναι να είναι υγιείς οι παίκτες. Το πρόβλημα μας ήταν οι τραυματίες. Αυτό έχουμε πληρώσει. Αυτό που θέλω να είναι να έχουν υγεία οι παίκτες μου.
Ο Βάτερμαν αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά τέλη Φερβουαρίου θα είναι καλά. Αυτό θα κριθεί τον Ιανουάριο. Αν δούμε ότι η εξέλιξη της υγείας του δεν το επιτρέπει δεν θα δηλωθεί. Δεν θεωρώ ότι οι μεταγραφές αλλάζουν δραματικά την ομάδα. Βλέπεις τα σημεία που θέλουν βελτίωση και τα βελτιώνεις. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος θα δούμε πως θα βελτιώσουμε την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα