Διπλό παραμονής για Άρη, χάνεται η Δόξα

Το πιο μεγάλο βήμα παραμονής του στην Ά κατηγορία έκανε ο Άρης. Επικράτησε με 1-0 της Δόξας στο Μακάρειο, έφτασε στους 37 βαθμούς και ξέφυγε στο +6. Χρειάζεται τρείς βαθμους στους επόμενους τρείς αγώνες για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία .

Από την άλλη, η Δόξα έμεινε στους 31 και πλέον είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα στην συνέχεια. Βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό της στην Β’ κατηγορία. Το χρυσό γκολ για τον Άρη το πέτυχε

ο Αντωνίου στο 26. Ο Άρης έχασε και πέναλτι στο 63 με τον Μάρτινς. Δίκαιη η νίκη της ελαφρά ταξιαρχίας, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η Δόξα αντέδρασε ουσιαστικά μετά το 70’ όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Το παιχνίδι
Η πρώτη φάση στον αγώνα έγινε για την ομάδα της Δόξας, όταν ο Κορομίνας στο 5’ έκανε το σουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Άρης απάντησε στο 13’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάρτινς , ο Βέλνα έκανε την κεφαλιά άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 21 ο Άρης έχασε ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Μάρτινς έκανε το σουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Η πίεση έφερε αποτέλεσμα
Η πίεση από πλευράς Άρη έφερε αποτέλεσμα στο 26 όταν ο Μάρτινς εκμεταλεύτηκε το λάθος του Γκουλον , έδωσε στον Αντωνίου και με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1. Στο 35 η Δόξα έχασε την καλή ευκαιρία όταν ο Φοφανά έκανε τη μπαλιά , όμως ο Μπραούλιο δεν μπόρεσε να κανει την προβολή εντός της περιοχής. Στο 40 Ο Αντωνίου βρέθηκε μόνος στην περιοχή έκανε το σουτ , στο κάθετο δοκάρι.
Χαμένη ευκαιρία
Ο Άρης στο 62 έχασε την τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Όταν ο Φοφανά ανέτρεψε τον Μάρτινς. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Νέγκρι απόκρουσε με τα πόδια. Στο 72΄ μετά από σέντρα του Ρεδόνδο, έγινε η κεφαλιά του Παουλίνιο από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε ψηλά έξω. Στο 74 μετά από πλασέ του Κορομίνας, απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος, στην επαναφορά ο Γκόμες με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 75΄ Πέναλτι ζήτησε η Δόξα για χέρι του Βέλνα. Όντως χτύπησε στο χέρι του και θα μπορούσε να δοθεί παράβαση. Στο 90 +3 ο Κάστρο έκανε το σουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι
ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Σεράν, Γκουλόν, Ρεδόνδο, Ενινφούλ, Ρούντι (46' Λεονάρντο), Γκόμες, Κορομίνας, Φοφανά (80' Κάστρο), Μπραούλιο (66' Κένεντι)
ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντεζ, Γιούσεφ (70' Κυριάκου), Μάρτινς (84' Θεοφίλου), Αουρέλιο, Αντωνίου (77' Φράγκος), Μαραγκουδάκης, Γουέλνα, Ράντου, Ράσμους
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φοφανά, Πόλο, Μπραούλιο, Παουλίνιο / Γουέλνα

Keywords
Τυχαία Θέματα