Δημητρίου: "Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο που δεν έδωσε την νίκη.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου:

"Το 2-2 δεν μας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση, δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα λόγω των εκτός έδρας γκολ και του επαναληπτικού στην έδρα της. Μας προβληματίζει ότι επαναλήφθηκαν ξανά τα αμυντικά κενά. Αν δούμε το παιχνίδι ξανά, διαπιστώνουμε ότι είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε στην τελική να κερδίζαμε. Είδαμε δύο ομάδες διαφορετικές στο ίδιο παιχνίδι, είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Αντιδράσαμε απέναντι σ' ένα δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Θα συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές για την αντίδραση τους, ήθελε μαγκιά. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ, ένα παιχνίδι που μας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Φυσιολογικά ο κόσμος στεναχωρήθηκε από την εικόνα στο α' ημίχρονο, κρίμα που δεν του δώσαμε τη χαρά της νίκης. Ευελπιστούμε ότι θα τους δώσουμε τη χαρά της πρόκρισης. Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Είναι κρίμα να μην παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε και αξίζουμε".

Για Σέρινταν: "Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του με την ΑΕΚ, στον επαναληπτικό στη Λεμεσό αναμένεται να τον έχουμε μαζί μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα