Δημητρίου: "Αδιαπράγματευτος στόχος η πρόκριση"

Αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στον επαναληπτικό με την Κορκ Σίτι έχουν στην ΑΕΚ όπως ανέφερε και με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνιακιώτικης ομάδας Κυριάκος Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε στον κόσμο αλλά και τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του:

Για τον επαναληπτικό με την Κορκ Σίτι: «Αυτός είναι ο αδιαπραγμάτευτος μας στόχος. Θέλουμε να υπερασπιστούμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Μας περιμένει ένα δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα καλή, δυσκολοκατάβλητη, με τρεξίματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του Μουρίγιο, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Τετάρτη. Ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ έχει πλειάδα ποδοσφαιριστών για να επιλέξει τους 18 που θα έχει μαζί του στον αγώνα».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Πρέπει να το γεμίσει και να μας στηρίξει ώστε να έχουμε όσο πιο μακρύ οδοιπορικό στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον επόμενο γύρο: «Η προσοχή όλων μας είναι στην Κορκ Σίτι. Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης. Θα παρακολουθήσει τις πιθανούς αντιπάλους μας ο Ηλίας Χαραλάμπους και όταν με το καλό τα καταφέρουμε να προκριθούμε θα ασχοληθούμε με την ομάδα που θα βρεθεί απέναντι μας στον 3ο Προκριματικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα