ΔΗΚΟ:Η απαράδεκτη συμπεριφορά ΟΗΕ,αποτέλεσμα μηνυμάτων μας

Η ετεροβαρής συμπεριφορά του ΟΗΕ είναι αποτέλεσμα των μηνυμάτων που στέλνει η δική μας πλευρά, τονίζει σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ με αφορμή την έκθεση του γγ του ΟΗΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για την αποστολή των καλών του υπηρεσιών, βιώνουμε για μια ακόμα φορά τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Οι

μονομερείς υποχωρήσεις, ο εξευμενισμός και η αποενοχοποίηση της Τουρκίας και η προβολή ενός ψευδεπίγραφου καλού κλίματος στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό, αποδεικνύονται επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα και επικρίνει στην ουσία την Ελληνοκυπριακή πλευρά για την έλλειψη προόδου στην υλοποίηση των λεγομένων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Η δε παρέμβαση του στο θέμα της προσπάθειας της τουρκικής πλευράς να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις πρόσφατες πυρκαγιές στη Σολέα, αποτελεί κατάφορη παραβίαση των όρων εντολής της αποστολής των καλών του υπηρεσιών.

Δυστυχώς, η ετεροβαρής, άδικη και απαράδεκτη συμπεριφορά των Ηνωμένων Εθνών είναι αποτέλεσμα των μηνυμάτων που στέλλει η πλευρά μας.

Είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε η αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής.

Το Δημοκρατικό Κόμμα επιμένει ότι η πολιτική της Ελληνοκυπριακής πλευράς πρέπει να βασίζεται σε μία απαράβατη επιδίωξη: Την ενίσχυση της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα