Διήμερο γνωριμίας με καθηγητές Μουσικής του Παν. Λευκωσίας

Εργαστήρι Μουσικής «Music Discovery»

Διήμερο γνωριμίας με τους καθηγητές του προγράμματος Μουσικής διοργανώνει στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2017, στο κτήριο Έρευνας και Τεχνολογίας του, για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν Μουσικές Σπουδές, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο σε αριθμό φοιτητών πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι ευπρόσδεκτοι να μετάσχουν σε ομαδικά εργαστήρια για τη δημιουργικότητα στην εκπαίδευση, σε αυτοσχεδιασμούς στην jazz,

σε εργαστήρια μουσικής τεχνολογίας και μουσικής ροκ, ρυθμικές περιπλανήσεις στις μουσικές παραδόσεις του κόσμου, καθώς και να μετάσχουν σε ομαδικά μαθήματα πιάνου για... μη πιανίστες αλλά και για πιανίστες.

Θα έχουν επίσης τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι για τα όσα προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα των Μουσικών Σπουδών, ενώ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και ατομικά μαθήματα στο μουσικό όργανο που τους ενδιαφέρει.

Το πρόγραμμα Μουσικής (Bachelor of Music) στελεχώνεται από καθηγητές με πλούσιο ερευνητικό και συνθετικό έργο, και από καταξιωμένους καλλιτέχνες-εκτελεστές. Είναι προσανατολισμένο στο να προσφέρει υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία και επαγγελματική κατάρτιση, με ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, εφάμιλλο προγραμμάτων διεθνώς καταξιωμένων πανεπιστημίων και μουσικών ακαδημιών, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της κοινωνίας του 21ου αιώνα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το διήμερο γνωριμίας στο σύνδεσμο. Εγγραφές στο email music[email protected]. Η συμμετοχή στο Εργαστήρι Μουσικής «Music Discovery» είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα