Διεθνές συνέδριο Cybercrime Security Forum 2017

Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί ότι η παράνομη χρήση στο διαδίκτυο έχει αλλάξει τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τελικού στόχου. Οι σημερινοί χάκερς είναι συχνά μέλη εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε υποθέσεις παραβίασης ηλεκτρονικών συστημάτων. Τέτοιες ενέργειες κυρίως αποσκοπούν σε χρηματικά κέρδη. Οι νέες αυτές εγκληματικές οργανώσεις είναι οπλισμένες με εξαιρετικές ικανότητες προγραμματισμού και αποτελούν μια σημαντική πρόκληση τόσο για τους ερευνητές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο όσο και για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η

εταιρεία Computrain, διοργανώνει και φέτος το διεθνές συνέδριο Cybercrime Security Forum 2017 το οποίο αποσκοπεί στη διαφώτιση του κρατικού και ιδιωτικού τομέα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισής του από διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές και εμπειρογνώμονες στον τομέα, όπως ο Andy Malone και ο John Craddock.

Το διήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4 μέχρι 5 Μαΐου 2017 στο K-Cineplex Nicosia Mall με κύριους χορηγούς: Deloitte, International CyberSecurity Institute UK, Microsoft και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.securitysummit.com.cy ή επικοινωνήστε με την εταιρεία Computrain στο τηλέφωνο 22441492 ή στο email: [email protected].

Facebook: https://www.facebook.com/cybercrime17

Keywords
Τυχαία Θέματα