Διαστάσεις παίρνει ο βανδαλισμός πινακίδων οδικής σήμανσης

Η καταστροφή των πινακίδων οδικής σήμανσης έχει προσλάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις και η άμεση αποκατάσταση τους είναι, εκ των πραγμάτων, αδύνατη, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Αναφορικά με άρθρο του Προέδρου της Επιτροπής Συγκοινωνιών της Βουλής Αντώνη Αντωνίου για το θέμα της καταστροφής πινακίδων οδικής σήμανσης, που δημοσιεύεται σήμερα σε έντυπα ΜΜΕ,

το ΥΜΕΕ αναφέρει ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων προβαίνει, σε συνεχή βάση, σε αποκατάσταση των πινακίδων που καταστρέφονται.

«Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι η καταστροφή των πινακίδων έχει προσλάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις, η άμεση αποκατάσταση τους είναι, εκ των πραγμάτων, αδύνατη», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι η καταστροφή δημόσιας περιουσίας είναι αδιανόητη, ιδιαίτερα όταν αυτή θέτει σε κίνδυνο συνανθρώπους μας που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο.

«Οι πολίτες, στην αντίληψη των οποίων περιέρχονται βανδαλισμοί πινακίδων οδικής σήμανσης, παρακαλούνται όπως καταγγέλλουν τα εν λόγω περιστατικά στην Αστυνομία», καταλήγει.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα