Διάρρηξη χρυσοχοείου – Ξάφρισαν χρυσαφικά στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα, άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα χρυσοχοείο και έκλεψαν χρυσαφικά που βρίσκονταν στις βιτρίνες, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.15 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι ηχούσε το σύστημα συναγερμού σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στο τέρμα της Οδού Ερμού στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και σύμφωνα με πληροφορίες που περισυνέλεξαν, ύποπτο όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση με το χρυσοχοείο,

ενώ σε κάποια στιγμή, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, αναχώρησε από την περιοχή.

Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα με τον οδηγό, σύμφωνα με την περιγραφή, να είναι νεαρός, ψιλοκουρεμένος και με άσπρη κοντομάνικη φανέλα.

Η Αστυνομία έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εντοπισμό του συγκεκριμένου οχήματος.

Από εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη του ΤΑΕ, διαπιστώθηκε ότι έγινε διάρρηξη στο χρυσοχοείο, αφού η γυάλινη προθήκη του ήταν θρυμματισμένη και από τις βιτρίνες έλειπαν χρυσαφικά.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χρυσοχοείου το οποίο εξετάστηκε από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι δύο άγνωστοι άνδρες, κρατώντας σφυρί, έσπασαν την μπροστινή γυάλινη πόρτα, εισήλθαν στο υποστατικό και αφού έσπασαν τις βιτρίνες πήραν τα χρυσαφικά.

Ακολούθως, οι άγνωστοι τοποθέτησαν τα χρυσαφικά σε κιβώτια που κρατούσαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Επί τόπου κλήθηκε ο Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή, η οποία φρουρείται.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί η αξία των χρυσαφικών που κλάπηκαν, τα οποία όμως δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα