Διαπραγματεύσεις Μπενφίκα - Νιούκαστλ για Σάμαρη

Η Νιούκαστλ προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη με τους «Αετούς» να αξιώνουν 20 εκατομμύρια ευρώ. Σε καλό δρόμο η μεταγραφή, λένε οι Πορτογάλοι.

Την προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Ανδρέα Σάμαρη συνεχίζει η Νιούκαστλ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Έλληνα μέσο.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο στην Πορτογαλία τονίζουν ότι οι συζητήσεις βαδίζουν σε καλό δρόμο και οι δύο σύλλογοι είναι πιθανό να δώσουν τα χέρια για τη μετακίνηση

του Έλληνα μέσου στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Συγκεκριμένα, η Νιούκαστλ προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα, με τους «Αετούς» να αξιώνουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως.

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα επιθυμεί να βάλει στα ταμεία του συλλόγου ένα ποσό διπλάσιο συγκριτικά με αυτό που απαιτήθηκε για να αποκτήσει τον Σάμαρη από τον Ολυμπιακό. Γνωρίζοντας άλλωστε ότι στην Αγγλία το χρήμα είναι διαθέσιμο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να πέσει από τις απαιτήσεις αυτές.

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ θέλει να φέρει στη βορειοανατολική Αγγλία τον Έλληνα χαφ και μέσα στις επόμενες ώρες οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν με τη συμφωνία να δείχνει κοντά, αλλά για την ώρα να μην είναι κλεισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα