Διανοίγει παραλιακός πεζόδρομος στην Κισσόνεργα

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας αποφάσισε κατά την τελευταία του συνεδρία όπως το 2018 προχωρήσει στην διάνοιξη του παραλιακού πεζόδρομου κατά μήκος της ακτογραμμής της Κισσόνεργας.

Τον πεζόδρομο μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, ο οποίος θα αρχίζει από την παραλία `Πότιμα` και κατά μήκος της ακτογραμμής θα φτάνει μέχρι την περιοχή `Μούττες` επισκέφτηκε επιτόπου το Συμβούλιο Κισσόνεργας όπου και διαπιστώθηκε η δυνατότητα και η ανάγκη για υλοποίηση του έργου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας

Γιώργος Στυλιανού ανέφερε πως όπου χρειάζεται θα γίνεται επίστρωση και συμπίεση του εδάφους, και θα τοποθετηθούν παγκάκια, κάλαθοι και σήμανση, ούτως ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από τουρίστες και ντόπιους.

Σημαντικό είναι συνέχισε, ότι ο πεζόδρομος θα συνδέει παραλιακά 4 ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής Κισσόνεργας.

Σημειώνεται ότι η προγραμματιζόμενη διάνοιξη του πεζόδρομου είναι προσωρινή λύση μέχρι να εξευρεθούν τα κονδύλια και να υπάρξει η οικονομική ευχέρεια για να τελειώσει το έργο σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που προβλέπουν ένα σημαντικό πολεοδομικό έργο με φωτισμό, πλακόστρωτο πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο κλπ

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη , η Κισσόνεργα έχει μια από τις πιο όμορφες ακτογραμμές με ορμίσκους και παραλίες που από μόνες τους είναι επιβλητικές.

Ο κ. Στυλιανού εκτίμησε πως όταν διανοιχτεί ο παραλιακός πεζόδρομος και χρησιμοποιείται, σιγά σιγά θα εξευρεθούν και τα απαραίτητα κονδύλια και σταδιακά θα ολοκληρωθεί και αυτό το έργο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα