«Δεν σκοπεύω να σταματήσω»

Μεγάλη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Νούνο Μοραΐς φιλοξενεί η πορτογαλική ιστοσελίδα www.maisfutebol, με αφορμή τα 11 χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο, το Τσάμπιονς Λιγκ, την Πορτογαλία, αλλά και την Τσέλσι.

Οι πιο σημαντικές του ατάκες:

«Είναι πολύ νωρίς για να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

«Όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, η Panefiel ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και μετά από δυο τρία χρόνια ανέβηκε στην πρώτη, αλλά δεν

αγωνιζόμουν».

«Στο τέλος της σεζόν είχα πολλές προτάσεις και διάλεξα την πρόταση της Τσέλσι».

«Ήταν όλα διαφορετικά. Ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από τότε υπήρχαν αστέρια στην ομάδα τα οποία είναι μέχρι σήμερα. Ήταν αρκετά καλά για μένα. Έμαθα πολλά, σε πιο ψηλό επίπεδο».

«Πέρασα εκπληκτικές στιγμές στην Αγγλία, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ».

«Δεν ήξερα πού ήταν η Κύπρος. Ένιωθα πως πήρα την απόφασή μου με ρίσκο. Τελικά ήταν η καλύτερη μου απόφαση».

«Τώρα γνωρίζω την Κύπρο και τη Λευκωσία καλύτερα από το Λονδίνο ή και κάπου άλλου. Η οικογένειά μου είναι μια χαρά στο νησί όλα αυτά τα χρόνια».

«Πήγαμε για 3η φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Μπαρσελόνα, Παρί και Άγιαξ. Σπίτι μου έχω τη φανέλα του Τσάβι και είναι στιγμές που κρατάς από το ποδόσφαιρο».

«Τώρα, στην 4η μας συμμετοχή, πήραμε καλά αποτελέσματα κόντρα σε Ρεάλ, Τότεναμ και Ντόρντμουντ. Είμαστε σε δύσκολο όμιλο».

«Δεν κάνω πλάνα, τα αφήνω όλα στον Θεό. Φέτος δεν θα είναι κάτι διαφορετικό. Δουλεύω κάθε μέρα και δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΑΠΟΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα