«Δεν έχω καμία σχέση με το γραφείο Τάσσος Παπαδόπουλος»

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ «ΣΗΜΕΡΙΝΗ»:
«TΟ δικηγορικό γραφείο "Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία" διαλύθηκε το 2007. Το δικηγορικό γραφείο "Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες", το οποίο λειτουργεί σήμερα, καμία σχέση δεν έχει με εκείνον το συνεταιρισμό. Εγώ αποχώρησα από το δικηγορικό γραφείο "Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες" τον Μάιο του 2011, και καμία σχέση δεν έχω πλέον με το συγκεκριμένο

γραφείο».

Την πιο πάνω δήλωση έκαμε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε αναφορά του δημοσιεύματός μας του περασμένου Σαββάτου για την εξαφάνιση των δισεκατομμυρίων Μιλόσεβιτς, στο οποίο από αβλεψία αναφέραμε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος προΐσταται του δικηγορικού γραφείου «Τάσος Παπαδόπουλος».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δήλωσε, επίσης, ότι πριν το 1999 ο ίδιος ήταν φοιτητής και δεν έχει ιδέα για την «υπόθεση Μιλόσεβιτς», για την οποία γράψαμε στο υπό αναφορά δημοσίευμά μας. Τέλος, στη δήλωσή του, ο Νικόλας Παπαδόπουλος διερωτάται αν η εφημερίδα μας θα αναφερθεί στην ομολογία, όπως την χαρακτηρίζει, του Προέδρου Αναστασιάδη «για την υπόθεση Focus ή αν θα ασχολείται μόνον με τον Μιλόσεβιτς».

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο η «Σημερινή» είχε πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τα χαμένα δισεκατομμύρια, τα οποία έρχονταν από το Βελιγράδι στην Κύπρο σχεδόν κάθε βράδυ επί χρόνια, κατετίθεντο σε υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας στη Λάρνακα, και τα οποία διαχειρίζονταν οκτώ υπεράκτιες εταιρείες. Τα χρήματα εκείνα δεν εμφανίστηκαν ποτέ, η δε χώρα μας είχε κατηγορηθεί εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, για ξέπλυμα χρήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα