«Δείξαμε χαρακτήρα»

Στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης στο παιγνίδι με τον Εθνικό, στάθηκε ο εκπρόσωπος της ομάδας Σάββας Πηλακούτας. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και έστειλε σύνθημα νίκης στο παιγνίδι με την Πάφο.

Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς μετά από δύο ισοπαλίες. Σ' ένα γήπεδο κάπως αφιλόξενο για μας, ευτυχώς ήρθε η νίκη. Η ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και αφού δεν σκοτώσαμε το παιγνίδι, δεχτήκαμε την ισοφάριση. Δείξαμε

όμως χαρακτήρα. Οι ποδοσφαιριστές πίστεψαν μέχρι τέλους και πήραμε τη νίκη. Βλέπουμε πώς θα διορθώσουμε τα σημεία που δεν άρεσαν στον προπονητή. Αυτά θα δουλέψουμε για το παιγνίδι με την Πάφο. Βλέπουμε ότι οι μικρομεσαίες ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Θεωρώ ότι ο Εθνικός θα βάλει δύσκολα σε αρκετές ομάδες στο «Δασάκι».

Για το γκολ του Σίντελφεντ: «Είδαμε ένα κεντρικό αμυντικό να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς. Αυτό βοηθά την ομάδα να φτάσει πιο κοντά στους στόχους της. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όμως που περιμένουμε πολύ περισσότερο. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα να δουλεύει σωστά σαν σύνολο η ομάδα».

Για το παιγνίδι με την Πάφο: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υποτίμηση σε κανένα αντίπαλο. Η πορεία της Πάφου είναι αξιοπρόσεχτη. Άρα αντιμετωπίζουμε το παιγνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και για μας λίγη σημασία έχει ποιον έχουμε αντίπαλό μας. Μέσα στην έδρα μας, με μια καλή εμφάνιση, μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα