Δεύτερη με χατ-τρικ του Κέιν η Τότεναμ (video)

Με τον Χάρι Κέιν να συνεχίζει να πετάει αγωνιστικές «φωτιές» (χατ- τρικ), η Τότεναμ επικράτησε με 4-0 επί της Γουέστ Μπρομ και πέρασε- έστω και προσωρινά- στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Είναι, όσο να πεις, γραφικό και χιλιοπαιγμένο. Κάθε φορά που κάνει τα... δικά του στο γήπεδο ο «ομόηχος» Χάρι Κέιν, αρχίζουν τα λογοπαίγνια περί «Τυφώνα» (hurricane) και πώς τους πήρε και τους σήκωσε- συμπαίκτες κι αντιπάλους.

Όμως, από την άλλη, πώς αλλιώς μπορείς να περιγράψεις αυτά που κάνει ο 23χρονος επιθετικός της Τότεναμ;

Ο Άγγλος επιβεβαίωσε και σήμερα πως βρίσκεται σε ημιάγρια κατάσταση, καθώς συνέχισε το σερί του στο σκοράρισμα, «γαζώνοντας», τούτη τη φορά, τη δύσμοιρη Γουέστ Μπρομ.

Τα «Σπιρούνια» υποδέχονταν στο “White Hart Lane” την ομάδα του Τόνι Πούλις με μοναδικό της στόχο να κάνει 7 τις σερί νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπερ και εγένετο: γκολ ο Κέιν στο 12΄, αυτογκόλ ο Μακόλεϊ στο 26΄, άλλα δύο «τεμάχια» από τον Χάρι (77΄ και 82΄) και, κάπως έτσι, εφαρμόζοντας στην εντέλεια τη μέθοδο «ψεκάστε- σκουπίστε- τελειώσατε» η Τότεναμ έφτασε στο επιβλητικό 4-0, που τη φέρνει στους 45 βαθμούς και το -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι (που έχει, όμως, ματς λιγότερο).

Αυτό ήταν το 6ο σερί τρίποντο της ομάδας του Ποκετίνο στην Premier League, ισοφαρίζοντας το καλύτερο ρεκόρ της από τον Δεκέμβρη του 2011, ενώ ο Κέιν έφτασε τα 3 χατ- τρικ με τη φανέλα της Τότεναμ (πρώτος στη σχετική λίστα με Νταφόε και Κιν).

Ο «Τυφώνας», λοιπόν, χτύπησε και πάλι και η γραφικότητα ναι μεν έκανε την εμφάνισή της, όμως...

Όμως το πιο σημαντικό είναι πως τα «Σπιρούνια» δείχνουν και πάλι τα δόντια τους.

Тоттенхэм - Вест Бромвич 4:0. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2016/17. 21 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα