ΔΕΦΑ: Καμιά σύγκρουση συμφερόντων στον διαγωνισμό ενδιάμεσης

Με μια λιτή ανακοίνωση της η ΔΕΦΑ κατέληξε ομόφωνα ότι κανένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν γνώριζε εμπλοκή άλλου μέλους του ΔΣ στον διαγωνισμό για την ενδιάμεση λύση.

Το ΔΣ, το οποίο συνεδρίασε στη σκιά των αποκαλύψεων της ιστοσελίδας μας, και της σχετικής επιστολής του Υπουργού Ενέργειας για να εξετάσει το ενδεχόμενο σύγκρουσης συμφερόντων, κατέληξε ομόφωνα στα εξής συμπεράσματα:

Κανένα Μέλος του ΔΣ έχει γνώση περί εμπλοκής οιουδήποτε
Μέλους του ΔΣ εις την όλη διαδικασία του Διαγωνισμού 008/2014.Η νομιμότητα της όλης διαδικασίας σε σχέση με το Διαγωνισμό 008/2014 δεν έχει επηρεαστεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση το ΔΣ με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα συνεχίσει το έργο του μέχρι ολοκλήρωσής του σε σχέση με τον διαγωνισμό.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι βάζοντας την σχετική αλληλογραφία δίπλα στη γνωμάτευση του νομικού Συμβούλου της ΔΕΦΑ, οι υποψίες μετατρέπονται σε τεράστια ερωτηματικά.

Εφόσον το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε και στο παρελθόν το θέμα προσπερνώντας το, διερωτάται κανείς τι θα άλλαζε αν εξέταζε το θέμα εκ νέου και κατά πόσο αυτή ήταν η κατάλληλη οδός για διαλεύκανση του θέματος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εταιρεία του, παρεμβαίνει στη διαδικασία προτείνοντας πελάτες της για συμμετοχή τους στο έργο της ενδιάμεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα