Χτύπησαν τουρίστες παριστάνοντας τους αστυνομικούς

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 25χρονο επισκέπτη στην Κύπρο ότι, ενώ κοιμόταν σε αντίσκηνο με 25χρονη φίλη του στην περιοχή Aphrodite Hills στην Πάφο, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυκτα, τους προσέγγισαν τρεις άγνωστοι άντρες και τους ξύπνησαν.

Σύμφωνα με τον 25χρονο,

οι τρεις άντρες τους συστήθηκαν ως αστυνομικοί και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στο αντίσκηνο. Στη συνέχεια, ζήτησαν από τον 25χρονο να κάνουν έλεγχο και στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιούσε και βρισκόταν σε απόσταση 50 περίπου μέτρων από το αντίσκηνο.

Τον ακολούθησαν οι δύο εκ των τριών αντρών ενώ ο ένας έμεινε στο αντίσκηνο μαζί με την 25χρονη γυναίκα. Σε κάποια στιγμή, αυτός επιτέθηκε στη γυναίκα κτυπώντας την στο κεφάλι με ξύλινο ραβδί και στη συνέχεια και οι τρεις άντρες τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον 25χρονο, κλάπηκε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €200 καθώς και τέσσερις πιστωτικές κάρτες.

Το πρόσωπο που κτύπησε την γυναίκα περιγράφεται ως ύψους 1,80μ περίπου, ηλικίας 35 περίπου χρόνων, λίγο παχουλός και έφερε μούσι. Τα άλλα δύο πρόσωπα περιγράφονται ως ύψους 1,70μ περίπου, 25 περίπου χρόνων, λεπτής σωματικής διάπλασης με κοντά μαλλιά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και της έγινε συρραφή. Κρατήθηκε για νοσηλεία για παρακολούθηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα