Χρηματοδότηση Eυρώ 10 εκατ. στην Alpha Bank Cyprus Ltd

Η υπογραφή της συμφωνίας για παροχή ορίου διευκολύνσεως εμπορικών συναλλαγών ύψους Ευρώ 10 εκατ. από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως (ΕΤΑΑ) προς την Alpha Bank Cyprus Ltd αποτελεί σημαντικό γεγονός που ενδυναμώνει τη θέση της Τραπέζης στην αγορά και συμβάλλει περαιτέρω στη στήριξη της κυπριακής επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

Σχετικά με τη συμφωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank

Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Δ. Κουτεντάκης, δήλωσε: “Η Alpha Bank Cyprus Ltd εντάσσεται στο Πρόγραμμα Διευκoλύνσεως Εμπορικών Συναλλαγών, με στόχο την επέκταση των εργασιών της και την υποστήριξη των διεθνών εμπορικών συναλλαγών χρηματοδοτήσεως των Πελατών της, μέσω οικονομικά αποδοτικών εναλλακτικών και καινοτόμων λύσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι η πολύτιμη συμμαχία μας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως θα συμβάλει στην ενδυνάμωση και επέκταση των δραστηριοτήτων των Πελατών μας".

Με την εφαρμογή της εν λόγω συμφωνίας, η οποία στηρίζει εμπράκτως τον χρηματοπιστωτικό τομέα της Κύπρου με προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στη ζήτηση της αγοράς, η Alpha Bank Κύπρου, αξιοποιώντας περαιτέρω τη σημαντική τραπεζική εμπειρία της, θα ενισχύσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα, με έμφαση στους τομείς του εμπορίου και των εξαγωγών που αποτελούν μεγάλη πρόκληση για την οικονομία της Κύπρου.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, Εταιρία του Ομίλου Alpha Bank δραστηριοποιείται στην αγορά της Κύπρου από το 1998 και παρέχει ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών λιανικής τραπεζικής, καθώς και τραπεζικής μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα