Χάντμπολ: Πάνε Μαυροβούνιο και Σερβία

Ο ένας (ΣΠΕΣ) Μαυροβούνιο η άλλη (ΑΣ Λατσιά) στη Σερβία. Αυτός θα είναι ο προορισμός των κυπριακών ομάδων που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε στα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Κύπελλο Τσιάλεντς αντρών (γ΄γύρος) η κυπελλούχος ομάδα της ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου κληρώθηκε με την RK Partizan 1949 Μαυροβουνίου. Σύμφωνα με την κλήρωση ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο «Ζούπα» στις 19 ή 20 Νοεμβρίου 2016 και ο επαναληπτικός της Κύπρου

στις 26 ή 27 Νοεμβρίου 2016

Στην κατηγορία γυναικών η πρωταθλήτρια ομάδα των Λατσιών κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον 1ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής (EHF) την ZRK Boukovinca Banja Σερβίας. Σύμφωνα με την κλήρωση ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Σερβία στις 10 ή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ο επαναληπτικός της Κύπρου μια βδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 17 ή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Ελληνικός ... εμφύλιος

Στον γ΄ γύρο του κυπέλλου Τσιάλεντς αντρών η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες δύο Ελληνικές ομάδες, την ΙΕΚ Ξίνη με τιν Α.Σ Δούκα. Οι αγώνες θα γίνουν 19 και 26 (επαναληπτικός) Νοεμβρίου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα