Χάνει το US Open ο Τζόκοβιτς!

Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται τη δήλωση ειδικού ορθοπεδικού γιατρού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς χάνει κατά 99% το αμερικάνικο Όπεν, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αγκώνα.

Πρόκειται, όπως φαίνεται, για το πρόβλημα που έχει εδώ και καιρό ο Σέρβος τενίστας και τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει στον προημιτελικό του Wimbledon κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ.

Σύμφωνα με την δήλωση του γιατρού,Ζντένκο Μιλίνκοβιτς, ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να ξεκουραστεί για

διάστημα από έξι μέχρι δώδεκα εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορεί να προπονείται με ρακέτα, αλλά θα χρειαστεί να ακολουθήσει και θεραπείες. Θα είναι επίσης απών και από το Davis Cup τον Σεπτέμβριο στη Γαλλία και είναι πια πιθανό το ενδεχόμενο η σεζόν να έχει ολοκληρωθεί για τον 30χρονο (Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης).

«Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει και ταξίδεψε στο Τορόντο για να τον δει ένας ειδικός. Πήρε τη γνώμη πολλών ανθρώπων και η επέμβαση θα είναι η έσχατη λύση», ανέφερε σχετικά ο Μιλίνκοβιτς.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Τζόκοβιτς αναμένεται εντός της εβδομάδας στο Βελιγράδι, όπου θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα