Χαμός για τα εισιτήρια της μάχης του Πακιάο με τον Χορν

Ο Μάνι Πακιάο, αφού δεν καρποφόρησαν οι επαφές με τον Αμίρ Καν, θα αγωνιστεί στις 2 Ιουλίου 2017, στο Μπρισμπέιν, κόντρα στον Αυστραλό Τζεφ Χορν, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει αήττητος στην καριέρα του. Η είδηση της μονομαχίας έχει προκαλέσει παροξυσμό στην Αυστραλία, με τις τιμές των εισιτήριων να εκτοξεύονται έως και τις πέντε χιλιάδες δολάρια!

Ο Πακιάο, ένας από τους σύγχρονους θρύλους της παγκόσμιας επαγγελματικής πυγμαχίας, ήταν ο μεγάλος νικητής στη μεγάλη επιστροφή

του στα ρινγκ, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωσή του πως αποσύρεται. Στο μεταξύ, η κυβέρνηση της πολιτείας Κουίνσλαντ στην Αυστραλία είναι πανευτυχής που ολοκλήρωσε τις επαφές με τον ατζέντη του Πακιάο για τη διοργάνωση του αγώνα, κόντρα στον τοπικό ήρωα της πυγμαχίας.

«Κάναμε τα πάντα για τον αγώνα αυτό, που θα είναι μεγάλο γεγονός για την παγκόσμια πυγμαχία», δήλωσε σχετικά η υπουργός τουρισμού της πολιτείας Κέιτ Τζόουνς. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο αγώνας θα γίνει στο «Suncorp Stadium» του Μπρισμπέιν, χωρητικότητας 52.500 θέσεων.

Ο 37χρονος πρωταθλητής των ημιβαρέων βαρών από τις Φιλιππίνες, ο μοναδικός στην ιστορία που έχει κατακτήσει έντεκα, πλέον, παγκόσμιους τίτλους (εννιά φορές, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής) και μάλιστα ο μόνος που έχει πάρει τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες (!), νίκησε στο Λας Βέγκας τον Αμερικανό παγκόσμιο πρωταθλητή, Τζέσι Βάργκας, στα σημεία, με ομόφωνη απόφαση των κριτών και του πήρε τον τίτλο. Συνολικά ο Πακιάο έχει 59 νίκες σε 67 μάχες, ενώ από την πλευρά του ο Χορν έχει 16 νίκες σε 17 παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα