Μπιλμπάο-ΑΠΟΕΛ: Το σχόλιο του ημιχρόνου

Το σχόλιο του απεσταλμένου του Sigmalive, Κώστα Αθανασίου στο ημίχρονο κόντρα στην Μπιλμπάο:


Το πανέμορφο τέρμα του Γιώργου Εφραίμ στο εντυπωσιακό Σαν Μαμές πρέπει να προφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να μεταφέρει την υπόθεση πρόκρισης στο ΓΣΠ. Τι εννοούμε να προφυλαχθεί;


Να μην χαθεί από σήμερα η

πρόκριση. Ας είμαστε ρεαλιστές, με βάσει τα όσα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο αν ο ΑΠΟΕΛ δεχθεί ακόμη δυο τέρματα τότε οι πιθανότητες πρόκρισης θα ψαλιδιστούν επικίνδυνα. Όχι πως αν χάσει με 2-1 θα είναι φαβορί, αλλά ανατρέπεται. Δεν προδιαγράφουμε την εξέλιξη του αγώνα απλά ο ΑΠΟΕΛ για να αντέξει ή αν προτιμάτε για να μείνει όρθιος στο καυτό Σαν Μαμές θα πρέπει να συνεχίσει με τα ίδια τρεξίματα, οι αμυντικοί να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί και αν βρεθεί ακόμα μια φάση παρόμοια με του Εφραίμ να την κάνει τέρμα. Το ντεμπούτο του Γιαμπερέ στην Ευρώπη μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ θετικό, ενώ εξαιρετικός είναι και ο Μερκης, αφού αποσόβησε τουλάχιστον ένα σίγουρο τέρμα. Εκεί που παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στα άκρα, χωρίς να σημαίνει ότι φταίνε Μιλάνοφ και Ιωάννου.

Οι Βάσκοι "φορτώνουν" κυρίως από τα αριστερά προκειμένου να εκμεταλλευτούν την απειρία του νεαρού. Έχασε κάποιες φάσεις, όμως, έχει τσαμπουκά για να ανταπεξέλθει στην επανάληψη.

Την αποστολή του Sigmalive στο Μπιλμπάο χορηγεί το ''SUV Peugeot 3008. Ένα SUV ποτέ δεν έφτασε τόσο μακριά!''

Keywords
Τυχαία Θέματα